Nfl 15. nap Lehetőség

KC-n 115 dollártól kell fogadni, hogy száz dollárt kereshessen, amikor megvédik a vadonatúj tíz területet. Tehát a sportfogadók fogadására szolgál, hogy „levet” szerezzenek, ami a sportesemények fogadásából származó készpénz. Meglepő módon a vadonatúj Raiders 61%-ot veszít a korai hagyatéki belépéstől és 56%-ot a valuta korai átadásától. Vegas is pénzvonalat hoz, a jegyek 80%-a/a pénz 75%-a, ha +350-ről swingel a +310-re.Ne feledje, hogy az élő szerencsejátékban való hatékony részvétel érdekében elengedhetetlen, hogy felfedezzen egy sportfogadást, amely személybarát élő szerencsejáték felülettel rendelkezik. A negatív esély azt jelenti, hogy a csoport valójában a kedvenc, ha ez a pénzes játékokról szól, ezért a sportfogadók úgy vélik, hogy sokkal jobb választási lehetőségei vannak az eredményes csapatnál, mint szinte minden más csapatnál.

  • A Bengals QB-je, Joe Burrow helyzete a meccseken valójában bizonytalan, ezért nem világos, hogy mindkettő a Titans ellen fog játszani.
  • A BetMGM a 49.5-ben nyitotta meg a 49-et, a pénteki 49-et, a negyvenkét,5-öt hétfőn, szerdán pedig a negyvenötöt.
  • A szerencsejáték „felett” módban azt várod, hogy az egymás közösségei által megszerzett tárgyak összessége segít túllépni a 45-öt, míg „alatt” az összesség negyvenöt alá kerül.
  • Egy hét 5 meccsen belül képzeld el, hogy a legújabb Miami Whales-t használják fel, és a több mint/alatt az 51 pontban dől el.

Megtöltheti a választott besurranót, amely egy összetett, pontosan ugyanazt a videójátékot vagy sportfogadási előrejelzés szuper parlay-t tartalmaz, csatlakozhat élő fogadáshoz, ellenkező esetben fogadhat sok különböző szórakoztató fogadásra. Valójában az NFL-játékterületek mélysége rendkívül epikus, így 20 év felett szinte bármilyen NFL-érzésben fogadhat. Szűrés, mert néhány más szerencsejáték területen a megnyomásával az ötlet Adja tovább, Moneyline és akkor Összességében lapokat a lehetőség asztalon.

Tekintse meg a hírfolyamodban a Sportkönyv kötélmeséket – sportfogadási előrejelzés

A 2023-as NFL-szezon Day leosztását követően az UNDERS miatt döntöttek, a 2. héten a kellemetlen-központú versenyek felemelkedését figyelték meg, és a 16 meccsből 13-at összességében az új zárásig tartottak. Még a teljes 180-tól a végösszeghez képest is mindig az esélytelenek voltak a legújabb sikeres opciók, amelyek ATS-számmal még a Néhány nap 2-ben is szerepeltek. A friss vikingek kipróbálják a hat-cuatro-t a 12 hónapig, és egy nagyon epikus cuatro-1. ellenőrző lista, és akkor 6-dos találkozó számát. A Minnesota zsinórban négy meccset nyert meg, ráadásul egy pár online meccsen, ahol Josh Dobbs irányította az új bűntényt.

Ismered a Better Nfl Wagers játékot?

A mostani divíziós összecsapás ellenére a kettő még nem elégedett, és a 14. hónapban újra élvezni fogják egymást. Az új Tartalmazza a 3-7-es teljes listát, és Ön egy-cuatro útszámot léptet a nagyszerű mérkőzéshez. a forró Detroit Lions-hoz (7 adag a 12 hónapban), amelyek továbbra is a friss NFC Northern csúcsán maradnak. Az Arizona várhatóan visszaszerzi a győzelmét, és a szezonban 5-6-ra áthelyezheti magát, figyelembe véve a hatalmas továbbjutást.

Bet Mybookie Nfl Outlines

sportfogadási előrejelzés

Az alábbiakban a Caesars Sportsbook 15. hónapjának legfrissebb esélyét tekintjük át, és két nagyon korai fogadást adunk meg. Amelyiknek van búcsúnapja a történelemben, mind a 32 csoport bejön a 15. napon, kezdve a lelkes AFC Western-harccal, amelyben a Raiders vesz részt, és a TNF-be töltők is bekerülnek. Előfordulhat, hogy a maradék lap nem lesz megterhelve a vadonatúj, rendkívül magas profilú meccsekkel, azonban a rengeteg szűk szórás azt sugallja, hogy a fogadók egy alternatív hullámvasút hétvégére várnak. Miután az egymást követő heteket a preferenciák kihagyták az ATS ellenőrzése alól, az esélytelenek visszaugrottak a 14. hónapra, és 66,7 százalékos védekezési arányt (8-4-1 ATS) küldtek a szombat esti dupla fejlécre. A legújabb 49-esek megnyílnak, mert a 3 területű ház kedvencei a Cowboystól. Lenyűgöző lesz látni, ahogy a sportfogadások megváltoztatják a legújabb vonalat a számos trükkszámnak köszönhetően egy nagyszerű, főműsoridős játékhoz, aminek rengeteg néhány lépést kell felépítenie.

Az Nfl Scores To Disability Sports Online játék használatának módja

Az egyetlen, hogy a sportfogadások foglalkoznak a közérzettel. Amint már említettük, a legújabb Awesome Pan sok tétet húz az informális és profi futballfogadók között. Így a fogadás is egyszerű felfedezni – azon játszol, hogy a teljes játékban hány pont szerezhető. Ezzel kapcsolatban szeretnénk gólt szerezni a szakma előtt, tekintve, hogy van egy lépés, a meccs közelebb kerül a Seahawks -6-hoz (-110).Geno Smith és te csapatod egy figyelemreméltó győzelmet aratott a feltörekvő Lions ellen, ezért úgy gondoljuk, hogy az egyikből olyan győzelmet aratott, amelyiknek jó touchdownja van, valamint a havi harmadik lépésen belül a ház győzelme is.

A vadonatúj Less than try megtekintésére 61% a fogadások, ha 52% a pénz van a vadonatúj More. “A legújabb bálnák rendkívül nyilvános buli. De úgy gondolom, hogy az emberek óvatosak lehetnek az utolsó napon, amikor teljesen befutott a Miamiban, mert az alulmaradt játékosok – veszítettek Buffalo ellen” – mondta Michaelson. “Ez minden bizonnyal a nap videojátéka, és most arra számítunk, hogy elég extrém üzletet kötünk azzal a pár csoporttal, amelyek iránt az emberek nagy elkötelezettséget vállalnak.” Mindezt részletesen, a legújabb Több mint 64%-a ülőhelyek / 60%-a készpénz. A sportra való fogadás legjobb módja a legújabb kiadásokkal.

Az Arizona Cardinals az Arizona Commannders Oddshoz képest

sportfogadási előrejelzés

Sportfogadások a You.S. helyesen jártunk el azzal kapcsolatban, hogy az NFL éven belül a legújabb fogadók toplistáját vonzzuk. És bár nincs elég feliratkozási ösztönző, miközben a legkorábban sportfogadók számára is elérhetők vagyunk, az ebben az informatív útmutatóban elhelyezett személyeket a legújabb csomag elején helyezzük el. Egyes online sportfogadások magas NFL-besorolást biztosítanak a világ legjobb kiadványai között. Az ilyen típusú sportfogadások közé tartozik a Caesars, a BetMGM, a FanDuel, a PointsBet és a DraftKings. Ha már a biztonságosabb, biztonságosabb és megbízhatóbb sportfogadásokról beszélünk, amelyek nagyobb NFL-lehetőségekkel, interaktív ösztönzőkkel és promóciókkal, valamint a buzgó fogadók számára készült átlagon felüli szolgáltatásokkal rendelkeznek.